Royal Runner Deluxe sluttet å virke

Tekniske diskusjoner om utbetalingsautomater gjøres her.
Post Reply
Cashen87
Flipperfrelst
Posts: 31
Joined: 10 May 2017 14:15

Royal Runner Deluxe sluttet å virke

Post by Cashen87 » 24 Jul 2018 23:56

Hei. Har enn Royal Runner Deluxe maskin som sluttet å virke. Maskinen virket igår men når jeg skrudde den på idag ingenting skjedde. Har sjekket hovedkortet for batterisyre å det var det ikke. Ser det er 2 stk grønne batterier på hovedkortet. Mulig det er disse 2 som er årsaken til at maskinen ikke virker å at jeg må bytte dem ut til nye.
Hvor får man tak i slike grønne batterier til hovedkortet?

cryo
Flipperfrelst
Posts: 46
Joined: 08 Jun 2017 16:19
Highscore TAG: ACE
Location: Sandnes

Re: Royal Runner Deluxe sluttet å virke

Post by cryo » 11 Aug 2018 12:28

Ta ut hovedkortet og lodd av batteriene omgående, det er disse som dreper maskinene da de lekker syre og irrer.

Batterier finner du på ebay osv, bare søk på spesifikasjonene som står på dem.

Når du skal lodde på de nye så lodder du ledninger til batteriene, og så lodder du ledningene fast på hovedkortet istedenfor at du lodder batteriene direkte på hovedkoret. Legg så batteriene i en boks inne i kabinettet, vekk fra hovedkortet.

Cashen87
Flipperfrelst
Posts: 31
Joined: 10 May 2017 14:15

Re: Royal Runner Deluxe sluttet å virke

Post by Cashen87 » 12 Aug 2018 14:32

Åssen er det jeg får ute hovedkortet siden er så mye ledninger som er montert på det?

cryo
Flipperfrelst
Posts: 46
Joined: 08 Jun 2017 16:19
Highscore TAG: ACE
Location: Sandnes

Re: Royal Runner Deluxe sluttet å virke

Post by cryo » 16 Aug 2018 06:49

Ta bilder av hvordan alt er koblet, så napper du ut ledningene og skrur ut kortet

Post Reply