Flere typer Mpu5 Programkort

Tekniske diskusjoner om utbetalingsautomater gjøres her.
Post Reply
User avatar
Erik2000
Flipperfrelst
Posts: 96
Joined: 04 Apr 2010 21:36
Location: Trondheim

Flere typer Mpu5 Programkort

Post by Erik2000 » 31 Jul 2010 20:03

Kjøpte hovedkort og programkort fra tyskland.

Etter at jeg har drevet å prøvd å få de til å fungere, (Rtc feil) så har jeg oppdaget at det er flere komponenter som mangler på det kortet.

Eks. T1 og T2 er ikke med.

Noen som vet om det er forskjell på selve kortene? (Ikke program)

Eller er det andre grunner til at jeg får Rtc feil på det?

Timekeeper ramen fungerer, et av de gamle kortene som hadde rtc feil fungerer nå perfekt.


Har ikke mulighet for å legge med bilde nå, men det kan jeg ordne senere.

User avatar
Erik2000
Flipperfrelst
Posts: 96
Joined: 04 Apr 2010 21:36
Location: Trondheim

Re: Flere typer Mpu5 Programkort

Post by Erik2000 » 01 Aug 2010 14:16

http://img695.imageshack.us/img695/7053/cimg0703rs.jpg


De 2 øverste er kort som jeg antar ikke fungerer på mine barcrest maskiner.
Det nederste er et kort som fungerer.

Har selv satt på batteri og Timekeeper ram på den øverst til venstre. Men får enda RTC feil, og får ikke brukt maskinen i det heletatt.

User avatar
Bally
Flipperguru
Posts: 1251
Joined: 31 Jul 2002 22:56
Location: Hakkebakke skogen
Contact:

Re: Flere typer Mpu5 Programkort

Post by Bally » 07 Aug 2010 01:16

Du mangler "software serie" PAL chip.

IC11 og IC12

User avatar
Erik2000
Flipperfrelst
Posts: 96
Joined: 04 Apr 2010 21:36
Location: Trondheim

Re: Flere typer Mpu5 Programkort

Post by Erik2000 » 07 Aug 2010 02:26

FIkk Rtc feil når jeg flytta alle promene fra et fungerende kort til dette.

Og kunne ikke bruke maskinen i det heletatt

User avatar
Bally
Flipperguru
Posts: 1251
Joined: 31 Jul 2002 22:56
Location: Hakkebakke skogen
Contact:

Re: Flere typer Mpu5 Programkort

Post by Bally » 07 Aug 2010 12:07

Har du sjekket at RTC ic står på rett plass ?

T1 og T2 er for ladding av batteri.

User avatar
Erik2000
Flipperfrelst
Posts: 96
Joined: 04 Apr 2010 21:36
Location: Trondheim

Re: Flere typer Mpu5 Programkort

Post by Erik2000 » 07 Aug 2010 16:28

Bally wrote:Har du sjekket at RTC ic står på rett plass ?

T1 og T2 er for ladding av batteri.

Jepp, den står på samme plass, prøvde å bytte den over med en fra et fungerende kort, samme feil.

RTC FAILED Og hjelper ikke å vri på nøkkel

User avatar
Bally
Flipperguru
Posts: 1251
Joined: 31 Jul 2002 22:56
Location: Hakkebakke skogen
Contact:

Re: Flere typer Mpu5 Programkort

Post by Bally » 07 Aug 2010 20:25

Da trur jeg du skal sjekke "jumpere" på kortet merket som JP og se om de står på samme plass som det kortet som virker.

User avatar
Erik2000
Flipperfrelst
Posts: 96
Joined: 04 Apr 2010 21:36
Location: Trondheim

Re: Flere typer Mpu5 Programkort

Post by Erik2000 » 07 Aug 2010 21:18

Bally wrote:Da trur jeg du skal sjekke "jumpere" på kortet merket som JP og se om de står på samme plass som det kortet som virker.
Det jeg finner på JP plasser er Motstander, og de ser ikke ut som er på samme plass.
Kortene er ikke helt like heller, JP3 ser jeg på kortet som det funker med, men klarer ikke å se den på det kortet som ikke fungerer.

Om du trykker på bildet så ser du selv forskjell på det til venstre og det nederste.


Så jeg antar at de er ubrukelige.

User avatar
Bally
Flipperguru
Posts: 1251
Joined: 31 Jul 2002 22:56
Location: Hakkebakke skogen
Contact:

Re: Flere typer Mpu5 Programkort

Post by Bally » 09 Aug 2010 14:55

Jeg vet at ble byttet revisjoner senere i software utviklingen, de som brukes nå er revisjon 6 programkort.

Alt annet før det vil ikke fungere med den nyeste software.

Programkort må være revisjon 6 for og fungere med norske maskiner.

cryo
Flipperfrelst
Posts: 46
Joined: 08 Jun 2017 16:19
Highscore TAG: ACE
Location: Sandnes

Re: Flere typer Mpu5 Programkort

Post by cryo » 24 Feb 2019 10:34

Jeg har problem her med 2 røde og 12 grønne blink fra LED på mpu5 hovedkortet, om jeg vrir på nøkler og har dør åpen/igjen har ingenting å si, får heller ikke opp noe i displayet.... Noen som aner hva grunnen til dette kan være?

Jeg er forsåvidt også på leit etter "tomme" programkort, jeg har fått tak i noen som ser ut til å være versjon 5. I følge en tråd her på forumet så må kortet være versjon 6 for at det skal funke, men kortet mitt fra Super Jokeren har dette nummer: 683211v7.pcb altså versjon 7?

Er det noen som har greie på forskjellene på disse kortene? Er det mulig å skaffe kort fra england f.eks for så å flytte over chips og lodde på flunk ny RTC chip?

Post Reply