NPC2005 i Trondheim 28. mai!

SpilleDilla.com arrangerte NPC første gang i 2003. Deretter ble NPC arrangert i Trondheim i 2005. Dette forumet omhandler planlegging og gjennomføring av disse arrangementene.
Locked
Arnie
Flipperkonge
Posts: 397
Joined: 13 Aug 2002 21:38
Location: Trondheim

Post by Arnie » 31 Mar 2005 22:25

Beskjeden kommer kanskje litt sent, men den kommer godt: Det blir Norwegian Pinball Convention 2005, og den arrangeres i Trondheim siste weekenden i mai, den 28. og 29.

Pregrammet er ikke helt klarlagt, men her er hovedtrekkene:

Trondheim Pinheads skal i samarbeid med Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum arrangere en flipperutstilling i perioden 14. mai til 12. juni. Museet ligger rett nedenfor Domkirka i Munkegata 3-7, og det er hovedhallen som er avsatt til formålet. Dette er midt i smørøyet og midt i turistsesongen, så vi håper at utstillingen skal bli god PR for en fin hobby.

Selve Norgesmesterskapet på flipper vil vi kjøre på lørdag 28. mai, og Vendcomatic har velvilligst stilt Elvis og LOTR til disposisjon for turneringen. Vi håper å få med flipperfantomene fra Ålen (tidligere omtalt på Spilledilla http://www.spilledilla.com/VisArtikkel.asp?ID=107), slik at det kan bli meget tøff konkurranse.

Søndagen vies flipperkulturen, og utstillingsansvarlig Johan Fr. Urnes (kunsthistoriker med fortid på Harlem Globetrotters) vil holde et foredrag om flipper som sosialt fenomen. Det blir også andre foredrag, og Peter Aremark fra Stockholm har sagt seg villig til å fortelle om prosjektet med å bygge en helt ny og revolusjonernede flipper fra scratch.

Rosinen i pølsa blant foredragene blir nok likevel pinball artist Doug Watson. Han kommer i ens ærend fra San Francisco for å fortelle om sin flipperkarriere, som bl.a. omfatter klassikere som Barracora, Black Knight 2000 og Indiana Jones. Han vil også ha med translites for salg/signering. Jeg har hørt flere foredrag på Pinball Expo i Chicago, men Watsons foredrag på siste samling er et av de beste jeg noensinne har hørt. Anbefales på det sterkeste.

Årsaken til at denne kunngjøringen har drøyet, er at vi ville være sikre på at Watson var i boks. Nå er han det. Flybillettene hans er utskrevet, og han har mailet meg om at "Trondheim here I come".

Vi anbefaler derfor at norske pinhoder tar turen til Trondheim i den fine tiden i slutten av mai - tror neppe dere vil bli skuffet. Har dere allerede lagt andre planer, må dere omorganisere.

Følg med på Spilledilla for mer info.

Arnie
Arnie

Arnie
Flipperkonge
Posts: 397
Joined: 13 Aug 2002 21:38
Location: Trondheim

Post by Arnie » 31 Mar 2005 23:13

Her er noen utdrag av korrespondansen med Watson. Hvis noen har spesielle ønsker i denne anledning, meld fra her på forumet.

Arnie

Sure, I would love to come do a presentation in Trondheim.
Perhaps you might let me set up a table somewhere
after my talk and let me autograph a few brochures and sell a few
translights.

-------

It would be my honor and pleasure to introduce myself to your guests, do my slide show presentation and hopefully autograph and sell a few translights I'll bring with me.

As to your choice of poster art you probably understand what would appeal to your European audience more than I. My more popular work appeared on T2,Indiana Jones and Attack from Mars. But I don't consider them among my more interesting work in pinball. Black Knight 2000 has a nice graphic appeal. Quicksilver and Barracora and many other pieces I did in the early 80s were heavily influenced by European artists. You are welcome to use whatever you feel will produce the best impact for your audience. I've attached one of my
favorites. Unfortunately the file resolution is too low for print
reproduction. I don't have a better file of it.

-------

Trondheim, here I come. My passport is all in order. The first pass of my new slideshow is ready. I really wish I had more time to experience Norway.
I will certainly plan to enjoy all the pinheads with whatever jet-lag energy I have left Saturday night.
Best Wishes,
Doug
Arnie

Arnie
Flipperkonge
Posts: 397
Joined: 13 Aug 2002 21:38
Location: Trondheim

Post by Arnie » 01 Apr 2005 08:26

Vil bare presisere at NPC2005 og Trondheimsbesøk av Doug Watson IKKE er noen aprilspøk. Annet apriltull gjorde meg oppmerksom på at dette kanskje kan bli misoppfattet. Men min melding er datert 31. mars og den er skrevet i fullt alvor - bare så det er understreket.

Arnie
Arnie

pal
Flipperjomfru
Posts: 19
Joined: 06 Feb 2005 13:36
Location: Sweden

Post by pal » 05 Apr 2005 13:11

Jag ska kolla upp lite i kalendern och ekonomin, men det är inte omöjligt att jag dyker upp, för att delta i norska mästerskapet (som enligt ett inlägg från Arnie på Svenska Flippersällskapet är öppet för utlänningar). Tyvärr är det lite nära inpå efter EPC, men jag ska försöka.

Se till att den norskal mästerskapsbucklan matchar den danska, för jag tänkte ställa dem bredvid varandra! :D

stukki
Flipperfrelst
Posts: 41
Joined: 22 Nov 2004 17:14
Location: Denmark

Post by stukki » 05 Apr 2005 16:56

Pal du er cool8)

User avatar
hautho
Flipperkonge
Posts: 473
Joined: 06 Aug 2002 22:58

Post by hautho » 07 Apr 2005 12:59

Kunne være OK. med en agenda for dagene 28 og 29 Mai, i forbindelse med NPC ? ( Må vel starte tidlig på Lørdag, om man vil kjøre. )
Adresser mm. ? Munkegata 3-4. ? Andre. ?
Tlf. nr. ?
hautho

Locked