Gottlieb Joker Poker selges

Skal du selge, bytte eller ønsker å kjøpe flipper? Legg inn annonsen her!
Post Reply
User avatar
hansj
Flipperhøvding
Posts: 565
Joined: 25 Sep 2002 20:59
Highscore TAG: HJG
Location: Norway
Contact:

Gottlieb Joker Poker selges

Post by hansj » 26 Jul 2018 21:19

Jeg restaurerte denne maskina til spillbar stand en gang for lenge siden (http://www.timeexpander.com/wordpress/j ... gsprojsekt).
Den har stått lagret i flere år etter det og vil nå ikke lenger boote. Det kan skyldes alt fra irr på connectorer til at regulatorkortet har tatt kvelden. Dette gir litt under 1V ut, der det skulle levert 5. Den trenger m.a.o. atter en runde med TLC for å vekkes til liv. Jeg har hverken tid eller plass, så den selges derfor som en prosjektflipper.

Joker Poker ble laget i både elektromekanisk og solid state-utgave. Dette er solid state-versjonen, men lydkortet er erstattet med en chime box / klokkespill fra en annen elektromekanisk flipper. Den scorer relativt bra på ipdb (https://www.ipdb.org/machine.cgi?id=1306) og er nok en av de morsommere Gottlieb System-1 maskinene - når den virker.

MPU-kortet er byttet ut med et NiWumph erstatningskort. Den har fått ny playfield-plastikk og nye droptargets. Pinnene i edge-connectorene er av dårlig kvalitet og bør byttes ut (reservepinner som kan crimpes eller loddes på medfølger).

Maskina er over 40 år gammel og har levd et hardt liv. Den er ustø på beina. Bakglasset flasser. Det er bulk i coindøra. Kabinettet formelig skriker etter en malingsjobb og connectorpinnene ramler ut. Det er garantert irr på flere kontaktflater og backboxen mangler lås.

Bortsett fra dette, så er den komplett. Joker Poker fortjener et nytt liv, så prisen er derfor satt til under selvkost for delene som er erstattet, basert på dollarprisen i 2003.

Maskina befinner seg i Trondheim sentrum og må hentes. Kjøper arrangerer frakt.

https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html ... =125161224
[size=75]m.v.h.
Hans Jørgen
http://www.timeexpander.com[/size]

User avatar
hansj
Flipperhøvding
Posts: 565
Joined: 25 Sep 2002 20:59
Highscore TAG: HJG
Location: Norway
Contact:

Re: Gottlieb Joker Poker selges

Post by hansj » 31 Jul 2018 15:49

SOLGT
[size=75]m.v.h.
Hans Jørgen
http://www.timeexpander.com[/size]

Post Reply